




Тандир GT "Венеція" 50 літрів
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Тандир Венеція
А чи відомо Вам, що тепло може бути не тільки зігріває і приємне, але і смачне? Якщо ні, то очевидно варто спробувати для себе прийшов до нас із Середньої Азії глиняний вогнище – тандир. На Кавказі і в Середній Азії його дуже давно і цілком успішно використовують для приготування надзвичайно смачних і, крім цього – корисних страв.
Що готуємо
У цій унікальній печі можна приготувати величезну кількість смачних домашніх страв:
- шашлики і птиця;
- кролик і риба;
- перепелів і дичина;
- креветки;
- коржики і пицу;
- самсу;
- овочі.
Габарити тандира Венеція дозволяють навіть цілком запекти баранячу ногу. Надзвичайно ароматними виходять в тандирі перші страви, каші і плов.
Технологія приготування
Методологія приготування їжі в домашньому тандирі Венеція досить цікава. Їжа готується не на вогні, а наслідком тепловіддачі від інфрачервоного випромінювання внутрішньої поверхні тандира.
Для того щоб приготувати дуже смачне м'ясо, запекти овочі або приготувати будь-яке інше блюдо в тандир треба засипати вугілля або дрова. Після цього розпалюють вогонь і чекають повного прогорання палива. Шамотна глина, з якої виготовлений тандир Венеція, відмінно вбирає тепло і до закінчення прогорання дров, стінки досягають температури в 250-400°С.
Дуже потужна термоізоляція дозволяє тандиру чудово зберігати тепло тривалий період часу, цілком достатній для того, щоб приготувати смачну домашню їжу. Крім цього, приготована в печі з шамотної глини їжа не тільки смачна, але і здорова і дуже корисна. Також в тандирі можна одночасно готувати кілька страв. Тепло в печі розподіляється по всьому внутрішньому просторі рівномірно і діє на продукти дуже м'яко.
Візуальний вигляд і технічні характеристикі
Шамотная глина это природный материал, способный выдерживать сильнейшие перепады температуры. Внутри печи можно прикрепить для жарки лепешки, а при помощи различных аксессуаров – крюков, шампуров и двух или трехуровневых сеток можно приготовить много дополнительных блюд. Для подвешивания мяса есть отдельный крюк, а при помощи специального кольца из кованой стали можно готовить на казане.
Габариты изделия:
- откидной (поворотный) механизм для крышки + 300 грн
- Высота с крышкой: 91 см
- Высота без крышки: 68 см
- Глубина: 50 см
- Ширина: 45 см
- Горловина: 29 см
- Толщина стенки: 6 см
- Вес: 93 кг
- Для компанії до 12 осіб
Збереженню тепла сприяють і досить товсті, в 6 см стінки тандира. Очищення печі просто здійснювати за допомогою йдуть в комплекті з піччю совка і кочерги.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Шамотна глина |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Висота загальна | 910 мм |
Висота без кришки | 680 мм |
Висота без ніжок | 650 мм |
Діаметр корпусу | 450 мм |
Діаметр горловини | 290 мм |
Вага | 85 кг |
Об`єм | 50 л |
Наявність коліщаток | Так |
Стан | Новий |
Комплектація | |
Направляючі для шампурів | 6 шт. |
Кочерга | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
Кільце для казана | Так |
- Ціна: 9 200 ₴